Zsidro
ANDRÁSSY ÚTI SZALON
1061 Budapest,
Andrássy út 17.
info@zsidro.net
06 1 342 73 66
ZSIDRÓ HOME
1126 Budapest,
Beck Ö. Fülöp utca 10.
zsidr@me.com
06 1 224 03 20
Zsidró Tamás

Bemutatkozás

Kezdetek

Fodrász család

Fodrász családban nőttem fel. Már kisgyermek koromban belecsöppentem ebbe az érdekes, nyűzsgő életformába. Rengeteget köszönhetek a nagynénémnek és nagybátyámnak, akik rávezettek erre az izgalmas pályára.

Verseny

Első lépések

Perina Péternél kezdtem, aki akkor a legkreatívabb fodrász volt Magyarországon. Első versenyemre ő készített fel. A verseny- fodrászat jó tapasztalatszerzés volt, de az én egyéniségemhez nem illett, túl kötöttnek éreztem, és nem tudtam szárnyalni. Pár évre rá viszont kiírtak egy alternatív fodrászversenyt, melyet meg is nyertem. A fodrászversenynek ez a stílusa az, ahol magam előtt is vizsgáztam…

Avantgard

Felborult a világ

Ekkor találkoztam először Király Tamás avantgard divattervezővel, akinek kicsit másképp állt a világ. Ezután felborult nálam is… Megéreztem, hogy nem csak egy szemszögből lehet nézni a frizurákat. Ebben az időben készítettem a VÍZESÉS, FÜSTÖLŐ, IKER haj kompozíciókat, amellyel felkeltettem a divat és a filmipar érdeklődését. Majd Norman Gábor rendezésé- ben készítettünk Budapesten és Bécsben bemu- tatót.

Izgalom

Elindult a szekér

Izgalmas és különleges világba csöppentünk, ahol a külföldi divattervezők kíváncsian figyelték a vasfüggönyön túlról jövő irányzatot. Ezután elindult a szekér, reggel fotózás az ART-FOTÓBA az Elitte magazinnak, majd esti bemutatóhoz 25 modellnek készítettünk habcsók frizurákat, reklámfilm hajnalig…

Forradalom

Divatfrizurák kora

Kozma Péter és Kapitány Iván forradalmasí- totta hazánkban a reklámipart, gyönyörű modellek csodálatosan fotózva, ettől kezdve lehetett divatfrizurákat készíteni. 1994-ben a Wella Hungária top-ten tagjai közé választot- tak. Ez felér egy szakmai Oscar-díjjal. Hajas, Szabó, Lestyán, Vasil, Gellei legnagyobb nevek a szakmában, akik segítettek és a mai napig meghatározó személyek az életemben. Show műsorokban a legnagyobb sztárokkal dol- gozhattam együtt – Ernyei Béla, Frei Tamás, Natalie Oreiro –, Frei Tamással a mai napig tart az együttműködésünk.

Szerelem

L’oreal Nagykövet

Miss World, Look of the Year, játékfilmek (Eszenyi Enikővel – Sztacsatella, Csajok) – ami közös bennük, az igényesen elkészített frizurák, melynek részesei lehettünk és lehetünk. 1993- ben indultunk a Bajcsyból, az állomások között szerepelt Puskin út, West End. Ma jelen vagyunk az Andrássy úton, Budán, a MOM-parkban,és a Rózsadombon 2002-ben termékmárkát vál- tottunk és L’Oreal Professional-lel szerződést kötöttünk. Azóta L’Oreal nagykövete lettem. És ami a legfontosabb, folytatom életem nagy szerelmét a hajszobrászatot.

Társadalmi Felelősségvállalás

Jótékonysági hajvágásokat szerveztünk rászoruló emberek számára