Zsidro
ANDRÁSSY ÚTI SZALON
1061 Budapest,
Andrássy út 17.
info@zsidro.net
06 1 342 73 66
ZSIDRÓ HOME
1126 Budapest,
Beck Ö. Fülöp utca 10.
zsidr@me.com
06 1 224 03 20

Szolgáltatások

Stílus
Hajvágás • hajfestés • stílus tanácsadás

Fodrászat

A világ hajvágási trendjeit követjük. Disconnected, Pixie, Long Bob, Göndör haj specialitás stb. Mottónk: “Nekünk mindig van víziónk a vendégeink frizuráiról.” Több árkategóriában várják fodrászaink a vendégeiket.

Férfi
hajvágás • szakáll • fade

Modern barbering

A divat a férfiakat sem hagyja magára, legdivatosabb férfi hajvágások, szakáll fazonok : fade, szakál fade. Külön, szeparált részben hodólhatnak a férfi vendégeink a modern barbering nyújtotta kényeztetésnek.

Colorist
hajszín változtatás • színkorrekció

Hajfestés

Professzionális un. coloristok várják vendégeink a hajfestés csodálatos világában. Erősségünk a hajszín változtatás, színkorrekció, elrontott hajfestések korrekciója .Nálunk optimális időt fordítunk a festések elkészítésére. Ombre, Sombre ,Escaille, Balayage, Copacabana. Festékeink: Inoa, Majirel, Redken. Tartós hajszínezők: Dia Richesse, Dia light.

Innováció
hajápolás • személyre szabott • szaktanácsadás

Hajápolás

A L’Oréal és a RedKen professionnel termékeivel dolgozunk. Fontosnak tartjuk az otthoni hajápolást ezért minden vendégünknek személyreszabott szaktanácsot adnak fodrászaink. A világon a leginnovatívabb szalon- ápolási tehcnologiák. Steampod: keratinos hajfeltöltés is elérhető. Pro Fiber: a testre szabott hajápolás. Smart Bond: az anyag megvédi a hajad a festés szőkítés álltal okozott hajsérülésektől. Natúr hajápolás: A Source Essentielle minden hajtipusra kínál megoldást. A mindenmentes rajongóknak.

Exkluzív
vékonyszálú • göndör • nehezen kezelhető

Kerastase

Az egyik legexkluzivabb hajápoló család a világon . Minden hajtipusra van tökéletes megoldása. Ha vékonyszálú ,göndör vagy nehezen kezelhető a hajad, a legbiztonságosabb választás. Ha azt szeretnéd hogy gyorsabban nőjön a hajad, segítünk . Szalonunkban személyre szabottan a fodrászaink segítenek kiválasztani a megfelelő termékeket. Szalon kezeléseink: különleges fejmasszázsaink felüdítik a fáradt fejbőrt, tökéltes kikapcsolódást, és ellazulást biztosítva. VIP Mood klubunkban különleges Kerastase kezelésekben lehet része.

ZSIDRÓ HOME

szolgáltatások

Szépség
Bőrfiatalító eljárás • Gyantázás • Problémás bőr kezelése

Kozmetika

Mindent amit a Szépség és a Sugárzó bőr jelent, megtalálod itt, a LOOkX termékekkel végzett kezeléseinkben, hogy válj csodálatossá, és szeresd önmagad. Férfiaknak és nôknek egyaránt ajánljuk speciális szérum és fényterápiánkat, arc és de- koltázs masszázsunkat, kombinált kezeléseinket, bőrfiatalító eljárásainkat, melyek személyre szabot- tak, illetve gyantáinkat. Specialitásunk a problémás bőr kezelése minden korosztálynál. Bőrdiagnosztika és otthoni bőrápolási tanácsok ingyenesen. Mert nem kötelező hogy megöregedjen a bőröd. Válj csodálatossá és szeresd önmagadat. Gangli Edit kozmetikus és szépség terapeuta, a LOOkX magyarországi nagykövete.

Gangli Edit

kozmetikus és szépség terapeuta

Profi
alkalmi smink • menyasszonyi smink

makeup & lash

Nyári Szilvi professzionális smink és szempilla építés. Alkalmi smink, menyasszonyi smink, smink készítése fotózásokon, színházban. „Tanuld Magad Sminkelni” tanfolyam ahol a vendégeimnek lehetoősége van egy egyszeri 25%- os Mac cosmetics kedvezményes vásárlásra. Lux lash szempilla építés 4D volume technika. A LuXLash szempillaépítés technológiája egyet jelent a kimagasló minőséggel és a kifinomult, gyönyörű hatással.

Nyári Szilvia

okleveles sminkes, szempilla stylist

Egészség
egészségtudat • Fiatalodási programok

Anti aging

Az egészségtudatos élethez kínálunk mindennapi eszközöket. Fiatalodási programok indítása és öregedési folyamatok lassítása őssejt aktiválásával és komplex tehnológiákkal. Showroom jelleggel működünk. Látható és mérhető eredményeket produkálunk. Eredmény többek között: sokkal keveseb stressz. Minőségi alvás. Életenergia. Mentális és érzelmi egyensúly. Gyógyulási folyamatok drasztikus beindulása. Erős immunrendszer. regenerálódás szöveti szinten. Libidó- és potencianövekedés. Fizikai erő.

Anti-Aging Műhely

Esztétika
KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS • TANÁCSADÁS

MANIKŰR, PEDIKŰR

Természetesen igényes, magas színvonalú kéz- és lábápolást ajánlok ingyenes ápolási tanácsokkal egybekötve. A magabiztos fellépéshez nagyban hozzájárulnak a szép kezek és az ápolt lábak, melyek a vonzó külső nélkülözhetetlen kellékei. Az uraknak éppúgy, mint a hölgyeknek. Amennyiben Ön a természetesség híve, akkor a klasszikus illetve japán manikűr a megfelelő választás. Pedikűr-gyógypedikűr során a láb nemcsak megszépül és felfrissül, hanem megszabadul a fájdalmas problémáktól is (pl. benőtt köröm, tyúkszem).

Appel Éva

a természetes körömápolás szakértője