Zsidro
ANDRÁSSY ÚTI SZALON
1061 Budapest,
Andrássy út 17.
info@zsidro.net
06 1 342 73 66
ZSIDRÓ HOME
1126 Budapest,
Beck Ö. Fülöp utca 10.
zsidr@me.com
06 1 224 03 20

Karrier

Zsidró
Magasabb szinten

Dolgozz szalonunkban

Szalonunk 22 éve foglalkoztat fodrász szakembereket. Több munkatársunk a tanuló éveitől inmár 20 éve dolgozik velünk. Elkötelezett hívei vagyunk a legmagasabb színtü fodrászati tevékenységeknek.

1

Rugalmas időbeosztás

Már 3 lehetőség áll rendelkezésedre. Délelött 9-14h. Délután 14-21h Köztes 10-16h ig

2

Hétvégi munka

Minimális hétvégi munkavégzés: vasárnap egyáltalán nem vagyunk nyitva, minden második szombaton kell csak dolgozni 9-15óráig

3

Kényelmes munkatempó

A világ haladó fodrászatainak a normáit használjuk. Bejelentésre dolgozunk van bőven idő a vendégek magasszíntű kiszolgálására.

4

Oktatás, továbbképzések

Zsidró Tamás és a legjobb fodrászai személyesen tartják a foglalkozásokat. A kezdő fodrászok gyors felzárkoztatásában igazi profik vagyunk. Külföldi világeseményeken is résztveszünk,és a leggyorsabban megosztjuk az ott tanultakat.

5

Kiemelkedő fizetés

Alkalmazotti munkatársi viszonylatban kiemelkedő FIX kereseti lehetőséget biztosítunk, amelyet sok-sok egyéb EXTRA pénzkereseti lehetőséggel bővítünk (külsős munkák, Tv2 show műsorokban, fotózásokon, divatbemutatókón).

?

Kezdő vagy rutinos

Lehetsz akár kezdő, akár már rutinos fodrász, mi szeretettel várunk téged!

Küldd el önéletrajzod

Jelentkezz Még Ma

Küldj életrajzot vagy csak írd le néhány sorban eddigi szakmai múltad (ha pályakezdő vagy, akkor azt)! Szívesen megtekintjük – ha vannak – eddigi munkáidról késztett fényképeket is.